Om K-Design

webmaste.jpg (8730 bytes)

Vi ansvarar för följande hemsidor:
Tärnsjö Bostäder - Radioapparaten  -
Betel Tärnsjö - Gulsele Byalag - ComePeace - Ichtys Tärnsjö - Tärnsjöbilder - Gulselebilder

K-Design har sitt säte i Tärnsjö, Uppland. Personen på bilden (Kurt Ulander) är  ansvarig för den webbaserade verksamheten. Parallellt med webbdesign utför jag på företaget Avenira Center administrativa och kommunikativa tjänster genom handledning.

Vårt arbete med att finna webblösningar till företag och föreningar har mer än 10 år på nacken. Vi vill här informera om den service och de tjänster vi erbjuder er på Internet.

Denna sida är affärsmässig men informerar även om natur i och kring Tärnsjö med Östa Naturreservat och Färnebo-fjärdens Nationalpark som ett natureldoradon.

Det vi erbjuder är enkla användarvänliga hemsidor där vi tar hand om utformning av hemsidan och om det behövs så placerar vi den på ett webhotell, vi åtar oss allt från domänregistrering till personliga e-postadresser som då har samma ändelse som er domän. Önskar ni omarbetning av er befintliga sida eller enbart uppdateringar så välkommen även där. Här, läs viktig information!

Utifrån era önskemål utformar vi hemsidan åt er. Samarbete och lyhördhet är grunden för de lösningar som slutligen finns på er site.

Välkommen! Sänd ett melj till oss här!

Till startsidan - home:
www.kurt-ulander.com