Pris direkt:    

Priser för Hemsida, uppdateringar och tilläggsfunktioner via Hemsidesservice:

  1. Hemsida till ett fast pris: Skapande av enkel informativ sida med startsida och två undersidor 2.150:- skr (plus moms).
  2. Underhåll av hemsida, ändringar/uppdateringar – 430:- skr/tim (plus moms). Utformning och uppdateringar sker enligt önskemål.
  3. Bildservice – 430:- skr/tim (plus moms). Vi fotograferar eller använder era bilder enl. önskemål.
  4. Vi utformar er grafik eller gör anpassningar. - Hemsidan anpassas med företagets logo och färger alt. unik design och logo utarbetas till ett godkänt förslag.
  5. Webbhandel - Webbutik Lite 900:- skr/år (plus moms). Detta alternativ är för dig som behöver enkel funktionell butik på svenska och i svensk valuta. Till denna kostnad tillkommer uppbyggnad av din e-butik med varor, bilder, texter och priser. Utformning debiteras per timme. Lite-versionen är en enkel e-butik med fåtal menyer och utseende att välja på.
  6. Webbhandel - Webbutik Bas 3.580:- skr/år (plus moms). Detta alternativ är för dig som behöver en butik på flera språk och flera valutor. Till denna kostnad tillkommer uppbyggnad av din e-butik med varor, bilder, texter och priser. Utformning debiteras per timme. Bas-versionen är mer flexibel för anpassning av menyer och utseende att välja på.
  7. Hemsidesplats och domännamn, 1 GB utrymme – 250:- skr/år (plus moms). I priset ingår 1GB utrymme på server webbdomän, pekning av domänadress om server och domän är på olika adresser, uppläggning av sida på server och e-post pekning av unika e-postadresser med ändelser som i domännamnet.

Webbutik: Exempel 1 Exempel 2 Exempel 3 Exempel 4 Exempel 5

Avtal/betalningsvillkor: Kund betalar mot 30 dagars faktura enl. specifikation. När utformad/uppdaterad sida godkänts, sänds faktura. Vid fullgjord betalning äger kund sin sida. Fakturor och bevakning av dessa sköts av
Frilans Finans Sverige AB | Uppsala.
Org. nr:556802-1199 | Momsreg. nr: SE556802119901
 

Har ni frågor kontakta oss via e-postadress: hemsidesservice@telia.com

Priserna på ett Pdf-dokument för utskrift.

Till startsidan - home:
www.kurt-ulander.com