Ulanders Markis & Persienn


Fönstermarkis

Perma Siesta

För ett behagligare inomhusklimat och en vackrare fasad.

Perma Siesta kan monteras direkt på fönsterkarmen eller på väggen ovan fönstret. Konstruktionen är lämpad där man vill ha en fönstermarkis med skydds-kassett och enkel manövrering från insidan eller utsidan av fönstret. Den finns även utan skydds-kassett.

Produktbeskrivning:

Reglage: Manövrering av markisen sker med teryleneband som låses med ett automatiskt bandlås, vilket låser så fort man släpper bandet. Manövrering kan ske från utsidan alt. från insidan med en brytrulle monterad på utsidan och ett hål för bandet genom karmen. Markisen kan även förses med en elektrisk tubmotor vilken kan kompletteras med sol- och vindautomatik.

Beslag: Markisen förses med armar som har justerbar fjäderspänning. alternativt med stormarmar som är låsbara i tre lägen ifall den monteras i ett blåsigt läge. Monteringsbeslag av förzinkat stål och armfästen av förzinkat stål eller zink. Gavlarna är gjorda av glasfiberförstärkt polyamid. De tjänstgör även som lager för dukrörets lagertappar.

Profiler: Kassett, frontprofiler och armprofiler är av strängpressat anodiserat aluminium. Finns även vitlackat.Valsrör i aluminium.

Textilier: Hissband av 100% Terylene. Markisväv, se separat kollektion.

Storlekar: Markisen går att få med en maxbredd på 3500mm och med utfall (armlängd) 600, 700, 800, 900, 1000 mm.

Till startsidan