Ämne: Bönesvar i mitt liv

 

08-10-2005 | mia
Joppe är helad nu!
Han har varit förlamad i ena benet i 4,5 vecka. Ingen läkare har kunnat säga vad det är.
Men ikväll på ungdomssamlingen när vi åter igen bad för honom så hände det ngt. han gick på toa å tyckte det va väldigt lätt att komma ur rullstolen. då provade han om han kunde gå å det gick! HALLELUJA!

 

07-10-2005 | N
Tack, Jesus Kristus för att du lättat min ångest och min mans ångest är inte lika svår!

 

07-10-2005 | Tack Jesus!
Jag vill tacka GUD för att Han hör bön. tack Jesus för att du leder oss rätt! jag vill också uppmuntra till bön för familjen - Gud vill hela och upprätta!

 

06-10-2005 | jacob 8 år
Tack Gud för att Jacob slapp ny operation. men be gärna för ett snabb konvalescent tack Jesus helar

 

03-10-2005 | Betelskeppet
Gud har gett oss ett nytt Betelskepp. Båten finns nu i Göteborgs hamn efter många om och men. Snart kan vi ta det i bruk för att kunna hjälpa utslagna och hemlösa. Tack alla som ber för oss! kontakta oss gärna genom

 

01-10-2005 | "Längtar efter förändring"
TACK GODE GUD !!! för BÖNESVAR jag har kommit närmare GUD och mitt andliga liv känns mycket mer levande och så har jag kommit närmare den kvinna jag älskar, jag har ännu inte fått allt jag har bett om MEN JAG TYCKER DET ÄR VIKTIGT ATT TACKA GUD FÖR DET JAG HITTILLS HAR FÅTT.
Gud välsigne er alla som ber för mig jag känner att bönen bär.

 

30-09-2005 | trött
Tack Herren .Tack förbedjare, känner att jag fått förbön envis förkylning har viket och kraften käns bättre fortsätt gärna be för vårt kall bland fosterbarn

 

28-09-2005 | N
Tack Gud för att du hör min bön! Jag litar på ditt löfte. Tack. Amen

 

23-09-2005 | pilutten
Hej! Vill tacka er som bett för mig och jobb, sa ju upp mig i tro om att jag hade lokal för att starta egen hälsokost. Jag skrev i dag på kontraktet, och det känns så härligt! Gud är så otroligt god, han har hjälpt mig så mycket! Alla som är intresserade av hälsa, välkommen till min hälsokost på Engelbrektsgatan 16 i Sthlm, jag öppnar om ca 1 vecka!

 

22-09-2005 | Glad
Bad om att mormor som åkte in på sjukhuset igår skulle bli helad. Hon mår mycket bättre idag.

Tack alla som bad och tack Gode Gud!

 

19-09-2005 | Oskar
JO det var så har att i somras så var jag på ett kristet ungdomsläger, Hampe (utanför Örebro, det bästa lägret som finns) så gav dom oss deltagare chansen att vara förebedjare och jag kände så stark att Gud kallade mig till detta så jag gick på en kort introduktion om hur man ska bete sig, första kvällen gick bra men det hände inget särskilt. men andra kvällen (tror jag) så kommer det fram en kille och säger att hans kompis behöver förbön för sitt nikotinbehov, så jag säger okey och vi börjar be för killen som vi ber för vet inte om det men samtidigt som hans kompis gick fram till mig så gick han ut för att ta en prilla. Men då händer något som han inte varit med om sen han börgade att bruka nikotin, det smakar skit! och det bränner i hela halsen på honom så han måste spotta ut den! Gud befriade honom från hans behov och jag fick bli använd och det känns så bra att han använde lilla mig som inte har någon erfarenhet! Tack GUD! Han använder dig med om du ber om det!

 

18-09-2005 | Tacksam Mamma
GUD HÖR BÖN!
Upphöj Hans underbara namn i Jesus Kristus finns UNDERBAR HJÄLP O KRAFT!
Min dotter kom in på sin drömskola i Gtbg. inte nog med det, hon fick en lgh. centralt på samma gata som sin bror m. fam. Det ÄR helt otroligt! DET HAR BLIVIT ETT STORT VITTNESBÖRD BLAND VÅRA VÄNNER VILKEN MÄKTIG OCH OMSORGSFULL GUD VI HAR!
Inte nog med det, hon kom i kontakt med en härlig cellgrupp m. ungdomar, en tjej i hennes ålder bor också i samma omr.
PRISA JESUS VÅR SEGERFURSTE
HAN SKALL HA ÄRAN

 

16-09-2005 | Jonte
Tack för att jag fick ett tillfälligt jobb i veckan!!
och att de vart nöjda med det utförda arbetet!!

 

15-09-2005 | Nina
TACK GODE GUD FÖR ATT DU TAGIT BORT MIN ÅNGEST OCH ATT JAG FÅR GÅ PÅ DIN VÄG! NU ÄR JAG TRYGG I DET!

 

10-09-2005 | Linus
Studier, vänner, god ekonomi, bra träning. En hustru och jag kan inte bli lyckligare!

 

06-09-2005 | raul
Gud har gett mig allt. En hustru, psykisk hälsa en revolutionerad gemenskap med Honom, under, befrielser, hjälp varje dag, uppbyggelse, befrielse från religiositet, fördomar, andlig dövhet och blindhet. Jesus har gjort allt detta efter Sin vilja. Han har förutbestämt allting

 

05-09-2005 | Bedjande mor
Tacka Jesus för bönesvar, min dotter har kommit in på den skolan hon sökt (14 antagna av 300 sökande) samt fått tag i en toppenlägenhet nära skolan i Göteborg.
 

 

01-09-2005 | medbedjare
Låt oss tillsammans be för Sverige! Sverige behöver en väckelse mer än något annat. Hjälp mej i förbön för våra barn att de som ännu inte är frälsta får uppleva Guds under.
Ber också om förbön för min kropp och själ som är så sönderstressade.
Tack Jesus att vi får känna Dej den store läkaren och vårt lands befriare.

 

28-08-2005 | Åke
Någon tog min cykel 19/8. Jag har inte fått tillbaka den men jag har fått pengar motsvarande värdet på den förlorade cykeln Tack gud och mina bönevänner.

 

Hämtat från crossnet under rubriken Bönesvar