RADIOSOL, den lokala radion i Sollefteå kommunen som finns på det lokal FM-bandet i kommunen... Men trycker du på bilden så kommer du till hemsidan, via den finns den i hela världen!

...på webben är den ständigt närvarande vart du än är i världen! Med programledare som har norrländsk aksent - mao en radio helt i Nicke Sjödins anda! Vid kontakt med RADIOSOL!
Nämn gärna att du lyssnar tack vare tips från www.gulsele.se

Här lyssnar du live på Sollefteå närradio!
Du gör det dygnet runt...
Bara att trycka på bilden!

...på RADIOSOL är det en blandning av fasta programinslag under veckan och på övrig tid är det musikslingan med musik från lokala förmågor och studions egenproducerade musik!


Här kan du önska din musik eller lämna info, det är dagliga sändningar vardagar mellan 10:00-14:00. Tyck på NFA-bilden så får du mer info, se sändningstider och veckodagar här under!
sänds "Något För Alla" nu så trycker du här >

Är du sugen på att höra ”din musik” eller har du info om vad som händer i kommunen? Eller vill du gratulera någon? Endast en önskan per meddelande! Här ska du använda formuläret på deras hemsida, tryck på bilden med RobinH och din önskan tas upp i den dagliga sändningen som är vardagar mellan 10:00-14:00.
Nämn gärna att du lyssnar tack vare tips från www.gulsele.se


Vi spelar dansbandsmusik för dig! Tyck på bilden till vänster för info från RADIOSOL dansband, du ser även sändningstider och veckodagar här under!
sänds det Dansband nu så
trycker du här >
Direktsändning tisdagar mellan kl 13:00 – 14:00 med repris på fredagar kl 18:00 – 19:00.
Lämna gärna förslag på dansband som ni vill höra så kollar jag om jag kan ta med i något program. Önskemål mejlas till RobinH på e-post (robin.hansson@radiosol.se) kopiera och klipp in.
Nämn gärna att du lyssnar tack vare tips från www.gulsele.se


Direktsänd debatt från Sollefteå kommunfullmäktige, se tidtabell här under! Tyck på den blå bilden när det är sändningstid, du ser datum och klockslag här under!
sänds det från kommunfullmäktige nu?
Tryck då här >
Datum för sändningar under
2019 är: 25/2, 29/4, 27/5, 24/6, 30/9, 28/10. 25/11, 16/12. Alla möten börjar ca kl. 13.00 med reservation för ändringar eller inställt möte. Vid kontakt med Radiosol! Nämn gärna att du lyssnar tack vare tips från www.gulsele.se


Godmorgon alla barn! Tyck på vänster bild för info från hemsidan, sändningstider och veckodagar även här under!
är det sändning av Barnkvarten nu då
trycker du här >
Varje vardag mellan 06:00 – 06:15 och 07:00 – 07:15, ställ klockan på ringning så får de små lyssna på sin egen musik! Kontaktar du RADIOSOL!
Nämn gärna att du har kontakten tack vare tips från www.gulsele.se

Finns inte sidomenyer? Gå till startsidan HÄR!